Raivostunut mies kosti parkkimittarille moottorisahalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaisetkin ovat varmasti tunteneet joskus raivoa saadessaan parkkisakon tilanteessa, jossa eivät sitä ole mielestään ansainneet. Kansalaiset purkavat harvoin raivoaan parkimittareihin, mutta nyt eräs sellainen tapaus on tallentunut videolle New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Verkossa julkaistulla videolla nähdään tilanne, jossa yhden naisen poliisipartio on ajautunut sanaharkkaan kahden työmiehen kanssa, koska heidän valkoinen pakettiautonsa oli seissyt parkissa pidempään kuin sille oli maksettu parkkimaksua. Tulossa on siis sakko, jota miehet kiivaasti vastustavat. Katso video tästä.

Kuva: YouTube

Toinen miehistä päättää kuitenkin ryhtyä toimeen ja noutaa autosta yllättäen suurikokoisen moottorisahan, jolla hän leikkaa parkkimittarin poikki. Naispoliisi pakenee äänekästä sahausta paniikissa kinder-yllätysautonsa taakse turvaan. Sahauksen jälkeen mies työntää mittarin kumoon ja näyttää siltä, että ongelma on hänen osaltaan ratkaisu. He lähtevätkin pois paikalta poliisin hälyttäessä apuvoimia.