BB-talossa kärsivä Matti haluaa kotiin?

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa jo viikon asustanut kehonrakentaja Matti on salannut yksityiselämäänsä asukastovereiltaan. Ulkomaailmassa asukasta nimittäin odottaa tyttöystävä. Mies on kuitenkin ollut vastahakoinen vastaamaan muiden asukkaiden uteluihin yksityiselämästään.

Tänään asukkaat ovat lähinnä makoilleet sängyissä ja jutelleet niitä näitä. Samalla he ovat viritelleet kapinaa ja masinoineet lakkoa ensi viikoksi, kun BB-Siv Anita on poistunut talosta. BB-Tanja huomasi talon uusimman miesasukkaan Matin olevan hieman omissa oloissaan. Tanja kysyikin miehen fiiliksiä ja kysyi muun muuassa poteeko tämä koti-ikävää.

– Oot ollut nyt viikon täällä Matti. Onks sul jo koti-ikävä? Tanja kyseli.

– On, Matti vastasi ytimekkäästi.

– Onks sulla jotain tiettyy ihmistä vai ketä? Tanja uteli.

Matti osoitti taas vastahakoisuutta vastaamiseen, mutta Tanja uteli lisää.

– Oliks sulla kotona kaikki hyvin, kun lähdit taloon? Tanja kysyi.

– Oli, kaikki oli hyvin. Paska fiilis vaan, Matti sanoi ja poistui paikalta.

Pian Isoveli pyysi koti-ikävää potevan helsinkiläismiehen päiväkirjahuoneeseen.

– Jaaha, mies vastasi tylsistyneenä kuulutukseen.