BB-asukas tunnusti vakavan rikoksen – tuomio jopa vuosia vankeutta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä kaudella tunnustettu jonkin verran rikoksia, joista asukkaat eivät ole kuitenkaan jääneet aikoinaan kiinni. Eilen tällaisen paljastuksen lipsautti BB-Tanja, joka myönsi salakuljettaneensa huumeita Tallinnasta Suomeen.

Asukkaat keskustelivat tavaroiden salakuljettamisesta BB-taloon, sillä BB-Salar jäi aikoinaan kiinni purukumin salakuljettamisesta ja sai siitä rangaistuksen. Myös BB-Ben myönsi tuoneensa taloon salaa kymmensenttisen kolikon taskussaan. Seuraavaksi Tanja kuitenkin kertoi jotain, mikä olisi ehkä kannattanut pitää omana tietonaan.

– Mä oon kerran tuonut Tallinnasta, kun oli jäänyt taskuun. Ganjaa. Tätä ei olis varmaan pitänyt sanoa ääneen, Tanja tunnusti yllättäen salakuljettaneensa kannabista Suomeen.

– Siinä oli huumekoira satamassa. Mun pari frendiä oli kävellyt siitä ohi muutamaa minuuttia aiemmin ja miettineet että mitenköhän se Tanja. Se koira nappas sit 10 tai 20 metriä ennen mua jonkun tyypin. Tein sen vahingossa. Se oli vaan jäänyt.

– Ootsä siis käyttänyt? BB-Matti tiedusteli.

– Siis joskus villissä nuoruudessa. Sen rikosnimike olis ollut joku huumeiden maahantuonti. Se olis ollut ihan v**un paljon pahempi nimike kuin mitä se oikeesti oli. Se oli vahinko. Mä kerään näitä nimikkeitä. Mä oon kerran elämässäni saanut sakot, eikä mulla ole rekisterissä mitään, Tanja jatkoi tarinaansa muiden ihmetellessä.

Suomessa huumeiden salakuljetuksesta voidaan langettaa rikoslain 50 luvun 1§:n mukaan jopa kahden vuoden vankeustuomio huumausainerikoksesta. Salakuljetukselta edellytetään kuitenkin tahallisuutta, joten taskuun ”unohtaminen” voitaisiin mahdollisesti laskea lieventäväksi seikaksi.