Häpeä BB-tuotanto: Suomi näyttää Pohjois-Korealta!

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Norjan välillä on parhaillaan menossa jokavuotinen asukasvaihto, ja samalla Suomen BB-asukkaat ovat saaneet kuulla norjalaiselta Siv Anitalta millaisissa olosuhteissa Norjan BB-talossa eletään. Suomen talossa kärsitään nälänhätää, kun Norjassa ruokaa on riittämiin.

BB-Siv Anita on kertonut norjalaisten saavan runsaasti ruokaa syödäkseen, mutta Suomen Big Brother -tuotanto on samaan aikaan nolannut suomalaiset esittämällä maamme Pohjois-Korean toisintona. BB-tuotanto tekee nimittäin parhaansa, että Suomesta jäisi vieraalla mahdollisimman huono kuva, koska asukkaille ei anneta juuri lainkaan ruokaa.

– Meillä on enää puoli pakettia riisiä koko ryhmälle. Eihän tästä riitä millään kaikille, BB-Annika valitteli.

– On aivan sama miten viikkotehtävä menee, sillä jos onnistumme saamme vähän ruokaa. Jos taas epäonnistumme, saamme vieläkin vähemmän ruokaa. Meillä ei ole tarpeeksi ruokaa. Nyt me vedetään viimeisiä ruokia. Meillä ei ole edes aamupalaa saatu tänään, BB-Sebastian komppasi.

– Siinä täytyy olla joku syy, että me ei saada täällä edes perusruokia tai aamiaista, BB-Suvi pohti.

Suomalaisen Big Brother -talon köyhyydestä ja nälästä niin ikään kärsivä norjalaisvieras Siv Anita oli samoilla linjoilla ja totesi, että Norjassa tilanne on täysin toinen.

– Me teemme talossa suklaakakkua ja leipää. Minä kaipaan kovasti suklaakakkujamme. Norjassa miellä on tarpeeksi ruokaa ja maitoa, mutta ruoka ei ole tosin aina parasta mahdollista, Siv Anita kertoi.

– Meillä ei ole edes maitoa, Sebastian totesi lohduttomana.