Twilight-synnytyskohtaus sai tähdet repeämään naurusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Viimeinen osa ilmestyy vuonna 2012, mutta elokuvan kuvaukset on jo purkitettu. Päätähdet markkinoivat elokuvia kuitenkin yhdessä vielä yli vuoden ajan.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin vampyyripoika Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Elokuvassa nähdäänkin dramaattinen synnytyskohtaus. Nyt 25-vuotias Robert Pattinson paljasti, että kyseinen kohtaus oli kuvaustilanteessa kaukana dramaattisesta.

– Eräässä kohtauksessa minä ja Taylor pidimme lääkärin työkaluja käsissämme. Mietimme, että leikkaamme vauvan ulos sieltä. Oli melkein mahdotonta olla nauramatta, Pattinson kertoi elokuvan markkinointitilaisuudessa Pariisissa.

Twilight-elokuvissa Bella Swania esittävä Kristen Stewart paljasti äskettäin, että elokuvan romanttinen hääseremonia liikutti hänet kyyneliin kuvauksissa. Tähden mielestä tunnelma oli niin aitoa, että häät tuntuivat lähes oikeilta. Myös Pattinson myönsi äskettäin hääkohtauksen olevan merkittävä hetki koko elokuvasarjalle.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Tulevassa elokuvassa näyttelijöiden roolihahmoista paljastuu uusia piirteitä. Myös uusia roolihahmoja nähdään elokuvassa kuten vampyyrilapsi Renesmee. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.