Suomen Big Brother -talossa missikisat – tässä voittaja!

Big Brother · Neea Jokinen

Tällä viikolla Big Brother -talon asukkaat tekevät televisio-ohjelmia viikkotehtävän merkeissä. Asukkaat ovat luoneet jo lukuisia hulvattomia sketsihahmoja ja nauru onkin ollut herkässä live-esityksissä.

Tänään asukkaat järjestivät ohjelmassaan missikisat, johon osallistui neljä talon naisasukasta. BB-Sebastian toimi kisojen juontajana, kun taas vanhin naisasukas Suvi toimi arvovaltaisena tuomarina. Missikisan voitosta kilpailivat BB-Veera, BB-Tanja, BB-Annika ja BB-Siv Anita.

– Tervetuloa vuoden 2012 Big Brother -missikisoihin. Pyydän tervetulleeksi hyvin vanhan, mutta eloisan tuomarimme Suvin, Sebastian aloitti juontopestinsä.

Asukkaat olivat keksineet missikandinaateille hauskat lempinimet, sillä muun muuassa 21-vuotiasta Veeraa kutsuttiin kisoissa Eija-röökimuijaksi ja Tampereen lihapullaksi. Tanja taas esitti itseään täynnä olevaa Anja-tähtityttöä. Voittajaksi kruunattiin vantaan vampyyri-Anni, eli Annika.

Asukkaiden tekemä televisio-ohjelma jatkui hauskoilla mainoksilla ja saippuaoopperalla Epäkauniit ja epärohkeat. Tällä viikolla Big Brother -ohjelman katsojat päättävät, onnistuuko viikkotehtävä. Asukkaat eivät kuitenkaan sitä ainakaan vielä tiedä.