Tältä Courtney Stodden näytti ennen muodonmuutosta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchinson asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Stoddenin kanssa. Julkisuuden hakuista avioparia onkin nimitetty Hollywoodin epäsuhtaisimmaksi pariksi.

Viime aikoina on kiistelty siitä onko Stodden käynyt kauneusleikkauksessa vai ei. Nyt viihdeblogi Oh No They Didn’t on julkaissut valokuvan, jonka se kertoo olevan teinivaimo ennen hänen muodonmuutostaan. Vertaa kuvaa oheiseen YouTube-videoon.

Kuva: Oh No They Didn’t

Nyt asiantuntijat ovat analysoineet 17-vuotiaan Courtney Stoddenin ulkonäköä. Julkkisneitokainen nimittäin on tunnettu näkemään vahvasti meikattuna. Viihdelehdissä on epäilty teinivaimon muokanneen vartaloaan plastiikkakirurgialla, mutta lääkäri Paul Massifin mukaan kaunotar on täyttä luomua.

– Hän näyttää todellakin teiniltä ilman meikkiä, enkä löydä hänestä plastiikkakirurgian merkkejä, lääkäri kertoi ONTD-sivustolla.

Alaikäisen Courtney Stoddenin Facebook-käyttäjätili suljettiin äskettäin. Kohujulkkiksen kuvat olivat nimittäin liian paljastavia ja rohkeita, mutta Facebook-tili palautettiin pian anteeksipyynnön kera. Äskettäin aviopari häädettiin kurpitsamaalta, koska poseerasivat liian seksikkäästi.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle kurssille. Taannoin heidän haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa aiheutti järkytystä, sillä teinivaimo poseerasi kameralle muun muuassa ”pornoilmeitä”. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.