Rihannan musiikkivideo raivostuttaa: ”Häpeällistä!” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Esquire-lehti rankkasi äskettäin poptähti Rihannan maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Räväkkä laulaja sai taannoin valituksen maatilan isännältä Irlannissa, kun tähti pomppi rinnat paljaana miehen omistamalla pellolla.

Nyt poptähden uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo on aiheuttanut närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksen uhrien kriisikeskuksen mielestä video on nimittäin ”häpeänpilkku”. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta.

– Rihannan uusi video on häpeällinen. Se viestittää, että nainen on miehen hallussa ja omistuksessa. Näemme tämänkaltaista väkivaltaa päivittäin tosielämässä, raiskauksen uhrien kriisikeskuksen Eileen Kelly kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Rihanna on puhunut julkisuudessa avoimesti seksuaalisuudestaan ja sänkypuuhistaan. Hän on muun muuassa kertonut pitävänsä dominoivasta seksistä. Kaunotar kertoi äskettäin valinneensa mallikomistus Dudley O’Shaughnessyn musiikkivideolleen, koska uskoi tämän olevan hyvä sängyssä.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin Rihannan vuoden naiseksi. Rihanna sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.