Evan Rachel Wood paljasti miksi tuli kaapista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Äskettäin neitokainen joutui korjailemaan hammasrivistöään, koska hän sai rajun iskun kasvoihinsa juhliessaan kavereidensa kanssa.

Nyt 24-vuotias tähti kertoi, miksi hän tuli kaapista ulos biseksuaalina. Evan Rachel Wood nimittäin haluaa auttaa nuoria ja teini-ikäisiä hyväksymään seksuaalisuutensa. Woodin mielestä julkisuuden henkilönä hänen tehtävänään on rohkaista muita näyttämällä esimerkkiä.

– Biseksuaalisuus on iso osa minua. Olin siitä ennen hyvin epävarma, mutta muut avoimesti seksuaalisuudestaan puhuneet näyttelijättäret rohkaisivat minua, Wood kertoi BANG Showbiz -sivuston mukaan.

Kaunotar alkoi seurustelemaan 19-vuotiaana rokkari Marilyn Mansonin kanssa. Kohupari oli myös kihloissa, mutta he erosivat vuonna 2010. Wood on kertonut voivansa rakastua joko mieheen tai naiseen ja kertoi ettei ajattele jomman kumman olevan parempi. Äskettäin hän myönsi olevansa korviaan myöten ihastunut teinipoppari Justin Bieberiin.

Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokkuuden. Sittemmin Wood on nähty lukuisissa elokuvissa, kuten viime vuonna menestyselokuvassa The Wrestler.