Moottoripyöräsankari pelasti vasikan hukkumiselta – katso hellyttävä video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin tietoja tapauksista, joissa ihmiset ovat pelastaneet pulaan jääneiden eläinten henkiä. Joskus tällaiset tapaukset tallentuvat myös silminnäkijöiden kameroille, mutta nyt eräs onnellinen pelastusoperaatio on tallentunut poikkeuksellisen hyvin.

Moottoripyöräilijä oli nimittäin kiinnittänyt kypäräänsä pienen kameran, jolla hän kuvasi ajoaan erään betonikanaalin vieressä. Yllättäen kuljettaja näki kuitenkin kanaaliin pudonneen ja sinne jumiin jääneen vasikan.

Mies kääntyi ympäri ja päätti pelastaa vasikan siitä huolimatta, että joutuisi itse kahlaamaan kanaalissa. Kypäräkamera tallensi koko operaation, jota ilman rättiväsynyt eläin olisi varmasti menehtynyt vetiseen ansaansa. Kaiken lisäksi pienokainen sai moottoripyörällä kyydin omiensa luokse.