BB-Matti haukkui suomiräppärit: ”V**tu mitä pellejä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon äskettäin uutena asukkaana saapunut BB-Matti on kertonut asukkaille useita kertoja tiukoista kannoistaan asioihin. Tänään vuorossa oli musiikkikeskustelu Sebastianin kanssa. Samalla Matti paljasti mitä mieltä on erityisesti suomalaisesta hiphop-musiikista.

– Suomiräppi ei ole mitään. Se ei ole taidetta. Siinä ei ole kovin monipuolisia ne kappaleet. Mä vertaan niitä suoraan jenkkiräppäreihin. Sit kun mä kuuntelen suomiräppiä, niin mä ajattelen, että v**tu mitä pellejä. Joku Eminen, niin siinä on niin monipuoliset soundit, Matti kertoi mielipiteistään.

Matti ei kuitenkaan paljastanut tarkemmin keitä suomalaisia hiphop-artisteja hän kommentillaan tarkoitti. Laadullinen skaala kun on tunnetusti varsin suuri alkaen esimerkiksi Asteesta ja päättyen vaikkapa Fintelligensiin ja Cheekiin. BB-Tanja oli puolestaan hieman eri linjoilla suomiräpin merkityksestä.

– Mulle suomiräppi on tosi tärkeetä, Tanja totesi.

Keskustelussa BB-Sebastian kertoi kantansa musiikista, ja hän totesi ettei pidä äänitysten tasoa nykyisin riittävänä. Sebastianin mielestä nykyiset hitit perustuvat hyvään tuotantoon eikä esimerkiksi hyvään äänitykseen. BB-Mikael taas totesi, että kaikki hyvä musiikki on tehty 80-luvulla.