Kyynelkaasutettu lesbo ihastui miespuoliseen ensihoitajaan

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Erityisesti Yhdysvalloissa on viime vuosina paljastunut huimasti aikaisempaa enemmän tapauksia, joissa poliisit ovat virantoimituksessa syyllistyneet laittomuuksiin ja törkeisiin ylilyönteihin. Nyt erään poliisin videolle ikuistettu raju kyynelkaasu-hyökkäys sai homoseksuaalina eläneen naisaktivistin rakastumaan mieheen.

Verkossa julkaistussa videossa nähdään, kuinka mielenosoittajat ovat vallanneet Wall Streetin New Yorkissa. Täysin yllättäen eräs poliisi suihkuttaa pippurisumutetta naisaktiviestien kasvoille. Videolla nähdään, kuinka naiset huutavat tuskasta poliisin poistuessa tyynesti paikalta.

Nyt 24-vuotiaan pippurisumutteen uhrin Kaylee Dedrickin kerrotaan rakastuneen häntä hoitaneeseen miespuoliseen ensihoitajaan. Naisaktivisti on aiemmin elänyt lesbona, mutta poliisin kyynelkaasu-hyökkäys toi Dedrickin yhteen ensihoitaja Robert Grodtin kanssa. He löysivät yhteisen sävelen, kun keskustellessaan myöhemmin poliisien vallankäytön raakuudesta.

– Mikään ei vahvista suhdetta yhtä paljon kuin kemiallinen voima, lesboon rakastunut ensihoitaja vitsaili The Daily News -lehdelle.