Michael Lohan pääsi putkasta – pakeni heti poliisia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ruumishuoneella työskentelevä julkkisneitokainen Lindsay Lohan kuljetettiin äskettäin käsiraudoissa poliisivankilaan. Myös tähden isä joutui muutama päivä sitten pidätetyksi, sillä Michael Lohanin väitettiin pahoinpidelleen tyttöystävänsä. Isän ja tyttären pidätyskuvat julkaistiin verkossa vain viikon sisällä toisistaan.

Michael Lohanin väitettiin lyöneen tyttöystäväänsä Kate Majoria. Mies oli lausuntojen mukaan uhannut myös heittää Majorin alas kerrostalon neljännestä kerroksesta. Tyttöystävä soitti raivoisan riidan aikana paikalle poliisit, jotka pidättivät Michaelin pahoinpitelystä epäiltynä.

Nyt 51-vuotiaan televisiotähden Michael Lohanin kerrottiin rikkoneen hänelle määrättyä lähestymiskieltoa. Tyttöystävä Kate Major sai nimittäin hankittua pahoinpitelyn jälkeen lähestymiskiellon väkivaltaiselle Lohanille. Mies ei kuitenkaan välittänyt määräyksestä, sillä putkasta päästyään hän otti yhteyttä tyttöystäväänsä.

TMZ-sivuston mukaan Major kertoi poliiseille saaneensa yhteydenoton Michaelilta tämän vapauduttua putkasta. Poliisit menivätkin pian televisiotähden hotellille pidättämään tämän uudelleen. Lindsayn isä ei kuitenkaan antautunut vapaaehtoisesti, vaan yritti päästä poliiseilta karkuun hyppäämällä hotellin kolmannen kerroksen parvekkeelta puuhun.

Michael Lohan paljasti äskettäin, että hänen vanhin tyttärensä käyttää kovia huumeita. Lindsayn hammasrivistö onkin vaurioitunut pahasti metamfetamiinin ja crack-kokaiinin jatkuvasta käytöstä. Isän kerrottiin pyytäneen äskettäin oikeudelta, että hänen tyttärelleen määrättäisiin vieroitushoitaja. Michael on myös kertonut, että hänen tehtävänään on pitää negatiiviset vaikuttajat poissa tyttärensä elämästä.