Tässä BB-häätöäänestykseen nimetyt – enneuni kävi toteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kerrottiin hetki sitten ketkä asukkaista ovat tällä viikolla mukana häätöäänestyksessä. Joku heistä putoaa sunnuntaina talosta. Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla BB-Tanja, BB-Annika ja BB-Sebastian.

– V**tu! V**tujen kevät, Mikael huusi Annikan nimen kuullessaan.

Suurin yllätys tuli kuitenkin vasta viimeisen nimen kohdalla, sillä Sebastianin nimeäminen näytti reaktioiden perusteella tulevan yllätyksenä monille asukkaille. Mies itse otti asian kuitenkin rauhallisesti.

– Voi ei! Ei saa tulla oljenkorsikilpailua. Tää on niin hullua, Sebastian huudahti.

– Oli yllätykset noi… En olisi voinut ajatella, että Annika ja Sebastian, BB-Veera ihmetteli.

Sebastian näki äskettäin enneunen, että taloon astelee norjalainen asukasvaihtaja. Se toteutui, mutta niin toteutuivat myös alkuviikon enneunetkin.

– Muistatteko kun mä näin alkuviikosta kahtena peräkkäisenä päivänä enneunen, että mä oon häätöäänestyksessä. Mä näin, että mä oon häätöäänestyksessä. Tää on ihan kreisiä. Jokainen uni, jonka mä oon nähnyt täällä, niin on toteutunut, Sebastian ihmetteli.