BB-Matti teki sen taas – puhui ohi suunsa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon lihaskimppu Matti joutui tällä viikolla häätöuhan alle törkeän sääntörikkomuksen takia. Hän nimittäin kertoi muille asukkaille ulkomaailman asioita. Helsinkiläismies paljasti esimerkiksi miten media reagoi häädetyn Amandan suhdekiemuroihin.

Asukkaille järjestettiin eilen kauan odotetut Norja-bileet. Tänään hieman väsyneet asukkaat saivat jälleen kerran käyttöönsä solarium-laitteen. UV-valossa ruskettunut Suvi paljastikin pian Benille, että talon uusin miesasukas Matti oli lipsauttanut bileissä hänelle ulkomaailman asioita.

– Se kertoi mulle asioita. Esimerkiksi et mitä ulkomaailma ajattelee musta, Suvi kertoi.

– Mä sanoin Matille, et sun ei kannata puhua noista. Sanoin, et oo nyt hiljaa, ettei tule sääntörikkomuksia, Suvi jatkoi.

Pian keskustelu johti Suvin tilittämiseen, sillä Matin puheiden mukaan neljän lapsen äiti puhuu aivan liikaa yksityiselämästään.

– Tottakai mä puhun täällä talossa mun ystävistä ja läheisistä ja muutenkin omasta elämästä. Okei, oon käynyt paljon Turkissa ja kertonut siitä muille. Sitä paitsi aloin kertomaan mun Turkki-kokemuksista sen takia, et täällä talossa oli turkkilainen, Suvi avautui myötäilevälle Benille.

Big Brother -talon toiseksi vanhin asukas BB-Suvi on jakanut elämänsä käänteitä ja tapahtumia varsin yksityiskohtaisesti koko tuotantokauden ajan. 34-vuotias Suvi kertoi jo ensimmäisinä päivinä talossa ryhtyneensä seurustelemaan ex-miehensä kanssa ollessaan vasta 14-vuotias ja kihlautuneensa tämän kanssa 15-vuotiaana. Hän paljasti myös menettäneensä neitsyytensä 12 -13 vuotiaana.