BB-Sebastian paljasti traagisen perhetaustansa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon kiltti poika Sebastian on kertonut asukkaille olevansa hyvin uskovainen ihminen. Oululaisnuorukainen pitääkin talossa usein omia rukoushetkiä. Neitsyyttään varjeleva asukas on myös kertonut, ettei ymmärrä muiden asukkaiden kännissä örveltämistä.

Opettajaksi opiskeleva Sebastian on kertonut aiemmin talossa rajuja paljastuksia lähisuvustaan. Hän kertoi muun muuassa narkomaanitätinsä hypänneen kerrostalon kuudennesta kerroksesta, koska hän luuli osaavansa lentää. Biseksuaali Sebastian kertoi myös setänsä olleen homoseksuaali, joka kuoli AIDS-tautiin.

Tänään talossa kiltin pojan maineen saanut Sebastian avautui norjalaiskaunotar Siv Anitalle vanhemmistaan. Hän kertoi muun muuassa isänsä olevan alkoholisti ja entinen huumeiden käyttäjä. Sebastianin mielestä hänen isänsä tekeekin syntiä elämäntyylillään.

– Isäni alkoi tekemään syntiä, joten vanhempani erosivat. Isäni elää todella erilaista elämää kuin minä, Sebastian avautui.

– Hän on käyttänyt muun muuassa huumeita ja istunut vankilassa. Isä on minulle hyvä esimerkki siihen, miksi en juo alkoholia, Sebastian jatkoi.

Siv Anita kuunteli keskittyneesti hieman liikuttuneen Sebastianin elämäntarinaa.

– Ihmisiä ei saisi koskaan arvostella vanhempiensa perusteella, Siv Anita sanoi.

– Näytämme ihan samalta, mutta olemme kaksi erilaista ihmistä. Isä ei suorittanut edes opiskeluja loppuun, kun minä opiskelen yliopistossa, Sebastian kertoi.

Tämän jälkeen BB-Siv Anita herkistyi lähes kyyneliin, kun hän kertoi ettei itse ole voinut sanoa isälleen, että rakastaa häntä. Norjalainen totesi, ettei voi puhua tunteistaan. Siksi hän ei onnistunut aikoinaan sanomaan isälleen tärkeää asiaa, ja nyt isä on jo kuollut.