BB-Veeran kielitaito nauratti Mattia: ”Ainakin hän yritti”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa on ollut kuluvalla viikolla menossa asukasvaihto, jossa Suomeen saapui norjalainen BB-Siv Anita. Kansainvälinen vieras ja suomalaiset BB-katsojat ovat saaneet samalla äimistellä suomalaisten surkeaa kielitaitoa.

Esimerkiksi BB-Stefan ja BB-Veera ovat olleet täysin tuppisuita, koska kummankin kielitaito on ollut lähellä nollaa. Tamperelainen Veera sai kuitenkin eilen Isoveljeltä odotetun käskyn, sillä hän ei saanut puhua lainkaan suomea. Lopulta muutkin asukkaat määrättiin puhumaan ainoastaan englantia. Tänään BB-Matti sivalsi norjalaiselle vaihtoasukkaalle Siv Anitalle Veeran englanninkielen taitoa.

– I… speak… english… f***k… you… understand, Matti matki Veeraa.

– Mun mielestä se oli tosi söpöä, Siv Anita totesi.

– Ainakin hän yritti, Matti jatkoi.

Tänään Isoveli antoi Veeralle taas luvan puhua omalla äidinkielellään. Käskyn poistaminen saikin Veeran pomppimaan ilosta. Hän lopetti heti englannin puhumisen ja hihkui muille puhuvansa tästä lähtien vain suomea.