Evan Rachel Wood hakattiin koulussa: ”Päälleni heitettiin ulostetta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Äskettäin neitokainen joutui korjailemaan hammasrivistöään, koska hän sai rajun iskun kasvoihinsa juhliessaan kavereidensa kanssa.

Nyt avoimesti biseksuaalina elävä kaunotar kertoi joutuneensa lapsuudessaan koulukiusatuksi. Wood kertoi joutuneensa usein pahoinpidellyksi, koska muut koulutoverit olivat kateellisia hänen näyttelijänurastaan. Tähti aloitti koe-esiintymiset televisioon ja elokuviin jo neljän vuoden ikäisenä.

– Minut hakattiin usein ala-asteella, koska muut olivat kateellisia ja pitivät minua pinnallisena. Useimmiten päälleni syljettiin ja heitettiin ulostetta, Wood paljasti kokemuksiaan The Guardian -lehdelle.

Tähti kertoi myös, ettei koskaan taistellut koulukiusaajia vastaan. Lukuisten muidenkin koulukiusattujen näyttelijöiden tavoin Wood joutui suorittamaan opiskelunsa loppuun koti-opetuksena. Näyttelijätär kertoi myös opettajien kiusanneen häntä.

Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokkuuden. Sittemmin Wood on nähty lukuisissa elokuvissa, kuten viime vuonna menestyselokuvassa The Wrestler.