Kendra Wilkinson: Tässä paras paikka harrastaa seksiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt 26-vuotias julkkisneitokainen kertoi yksityiskohtia seksielämänsä saloista. Kendra nimittäin kertoi pitävänsä ”seikkailunhaluisesta” seksistä. Futistähti Hank Baskettin vaimoke paljasti muun muuassa muhinoivansa spontaanisti esimerkiksi julkisilla paikoilla.

– Olemme spontaaneja ja hauskoja ihmisiä, emmekä ota asioita niin vakavasti. Pidämme uusien asioiden kokeilemisesta, Kendra kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Playboy-pupu paljasti myös oudoimman paikan, missä hän on harrastanut seksiä. Realitytähti nimittäin kertoi harrastaneensa aviomiehensä kanssa seksiä vesiskootterin päällä. Kendralla ja futistähdellä on yhteinen poika Hank Basket IV.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oma Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkaa 30. lokakuuta E!-televisiokanavalla.