F1-tähden ja popkaunottaren eron syy selvisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkään seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger, erosivat lehtitietojen mukaan äskettäin. 26-vuotias formulakuski ja 33-vuotias popkaunotar seurustelivat neljän vuoden ajan. Eron syyksi ilmoitettiin aikatauluongelmat, mutta nyt syyn kerrotaan olevan aivan jotain muuta.

Pariskunnan ystävien mukaan pariskunnan tiet erkanivat, koska Hamilton ei halunnut asettua aloilleen. Scherzinger olisi nimittäin halunnut perustaa perheen miehensä kanssa. Lähteiden mukaan F1-tähti jätti tämän jälkeen kaunottaren. Seksikkään laulajan on kerrottu olevan erosta suunniltaan ja hänet onkin ikuistettu kameroille apaattisen näköisenä ja selvästi laihtuneena.

– Lewis päätti erosta. Nicole halusi enemmän, mitä Lewisillä oli tarjota, lähde kertoi The Daily Mirror -lehdelle.

Yhdysvaltojen X Factor -kisan tuomarina esiintyvän Scherzingerin kerrottiin pyytäneen ohjelman tuottajalta vapaapäiviä eron takia. Ero nimittäin vei voimat murtuneelta tähdeltä. Surulomaa tähdelle ei kuitenkaan annettu kiireellisten aikataulujen vuoksi. Aiemmin tänään uutisoitiin, että ohjelman toinen tuomari Kelly Rowland poistui ohjelmasta sairauden takia, joten X Factor on parhaillaan ongelmissa.

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger voitti taannoin Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Vuonna 2001 kaunotar osallistui Popstars-ohjelmaan, jonka myötä hän pääsi Eden’s Crush -tyttöbändin päälaulajaksi. Yhtye pysyi kuitenkin kasassa vain vuoden. Scherzinger kertoi kiinnostuneensa taannoin Pussycat Dolls -yhtyeestä, kun hän näki seksikkään bändin esiintyvän The Late Show with David Letterman -ohjelmassa. Vuonna 2003 poppari liittyi tyttöbändiin ja menestys on sittemmin jatkunut vuosi toisensa jälkeen.