Robert Pattinson: ”Toivottavasti seksikohtaus vastaa odotuksia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Viimeinen osa ilmestyy vuonna 2012, mutta elokuvan kuvaukset on jo purkitettu. Osa niistä on ehditty myös leikata uudelleen.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Bella Swan -roolihahmo menee naimisiin vampyyripoika Edward Cullenin kanssa. Luvassa on siis romanttinen hääseremonia sekä unohtumaton häämatka trooppisissa maisemissa.

Päätähdet Kristen Stewart ja Robert Pattinson nähdään elokuvassa muun muuassa sänkypuuhissa. Kerroimme aiemmin tänään, että seksikohtauksen takia elokuva sai K17-ikärajan, jolloin seksikohtausta jouduttiin leikkaamaan kiltimmäksi. Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus paljasti kyseisen intiimin kohtauksen aiheuttaneen jo kuvausvaiheessa valtavasti paineita.

– On outoa yrittää tehdä merkittävä kohtaus, jota kaikki odottavat. Toivottavasti seksikohtauksemme vastaa odotuksia, Robert Pattinson kertoi OMGwire-sivuston mukaan.

Supertähti paljasti äskettäin, että Twilight-elokuvan tuleva synnytyskohtaus ei sujunut kuvauksissa kovin asiallisissa merkeissä. Hän nimittäin kertoi nauraneensa sitä kuvatessa katketakseen kollegansa Taylor Lautnerin kanssa. Pattinsonin mielestä synnytyskohtaus on koko elokuvan ”kauhistuttavin kohtaus”.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Tulevassa elokuvassa näyttelijöiden roolihahmoista paljastuu uusia piirteitä. Myös uusia roolihahmoja nähdään elokuvassa kuten vampyyrilapsi Renesmee. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.