Rosie Huntington-Whiteley ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Rosie tähdittää Transformers-elokuvaa yhdessä Shia LeBeoufin kanssa. Äskettäin Shia kertoi olleensa kuvausten aikana suhteessa Megan Foxin kanssa, vaikka tämä seurusteli silloin toisen miehen kanssa. Tällä kertaa Rosie nähdään poseeraamassa tuoreissa mallikuvissa taksin takapenkillä pelkässä turkissa ilman paitaa ja rintaliivejä.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.