Aerosmith-keulahahmo ruhjoutui pahaan kuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka tunnettu Aerosmith-rokkari Steven Tyler joutui ikävään onnettomuuteen kaaduttuaan hotellissa Paraguayssa. Rokkarin kerrottiin liukastuneen hotellihuoneensa suihkussa ja loukanneen kasvonsa.

Tylerin kasvoihin tuli rytäkässä ruhjeita sekä hänen kaksi hammasta irtosi, ja Aerosmith-yhtyeen konserttia jouduttiin siirtämään päivällä onnettomuuden takia. Contact Music -sivuston mukaan rokkari joutui ensiapuosastolle, jossa hän oli lääkäreiden tutkittavana lähes kolmen tunnin ajan. Tylerille asetettiin lopulta hammasimplantit menetettyjen tilalle. Nyt NBC-televisiokanava on julkaissut kuvan ruhjoutuneesta rokkarista.

Kuva: NBC Today

Muutama vuosi sitten Tyler putosi esiintymislavalta kesken konsertin Etelä-Dakotassa. Laulaja putosi noin kahden metrin korkeudelta päälleen maahan ja sai vammoja päähänsä, olkapäähänsä ja niskaan. Rokkarin saamat vammat olivat niin vakavat, että yhtye joutui perumaan vuonna 2009 kesällä useita keikkojaan.

63-vuotias Steven Tyler paljasti taannoin henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan. Hän paljasti esimerkiksi kokeilleensa homoseksiä. Rocklegenda paljasti Does the Noise in My Head Bother You? -kirjassa myös joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi. Muut kiusasivat häntä muun muuassa tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä.