Paparazzit kuvasivat Anne Hathawayn ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Äskettäin Anne poseerasi valokuvaussession merkeissä tiukkaan korsettiin pukeutuneena. Nyt tuoreissa kuvissa Anne ei näyttänyt välittävän Hollywood-glamourista, sillä hän paljasti paparazzeille meikittömät kasvonsa. Ilman pakkelia esiintyneen kaunottaren arki-look ikuistettiin, kun tämä oli menossa kuntosalille New Yorkissa.

Anne Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi, ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. 28-vuotias tähti kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.