Rocktähden tytär rintavana julkkisbileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittikaunotar Daisy Lowe on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina, mutta alunperin hänet tunnettiin lähinnä vanhempiensa kautta. Hänen isänsä on nimittäin Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdale. Hänen isyytensä selvisi vasta myöhemmin ja Rossdale on siksi myös Daisyn kummisetä.

Nyt 22-vuotias kuvattiin superseksikkäänä GQ-lehden Vuoden mies -tapahtumassa Berliinissä. Punaiseen iltamekkoon sonnustautuneen Lowen rinnat näyttivät pulpahtavan hetkenä minä hyvänsä ulos piilostaan. Kaunottaren kurvit olivatkin pääosassa tähden asukokonaisuudessa.

Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Isän todellinen henkilöllisyys selvisi isyystestissä vasta Daisyn ollessa teini-iässä, ja siksi Gavin on myös nuorukaisen kummisetä. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.