Kuihtuneen Demi Mooren raivokohtauksesta poliisijuttu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Demi Moore joutui äskettäin petetyksi, kun hänen 15 vuotta nuorempi aviomiehensä Ashton Kutcher harrasti seksiä 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ei ole kommentoinut julkisuudessa vellovia erohuhuja.

Demi Moore on laihtunut hurjasti seksiskandaalin myötä. Tähti onkin saanut jatkuvasti hätistellä ympäriltään paparazzeja. Nyt 48-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan raivostuneen eräälle paparazzikuvaajalle Hollywoodissa. Mooren nimittäin kerrottiin haukkuneen ja kiroilleen paparazzille, joka tukki kulkuväylän julkkistähden poistuessa kauneusalongista.

TMZ-sivuston mukaan kuvaaja teki tähden raivokohtauksesta rikosilmoituksen. Paparazzi nimittäin väitti Mooren pahoinpidelleen häntä, vaikka kameramies ei loukkaantunut välikohtauksessa fyysisesti. Paparazzin taas kerrottiin haukkuneen Moorea ja työntäneen kameransa tähden kasvoihin.

Äskettäin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher kuvattiin lepyttelemässä vaimoaan telttaretkellä Kaliforniassa. 48-vuotias Demi Moore kuvattiin aviomiehensä ja ystäviensä kanssa juhlistamassa juutalaisjuhlaa Cachuma-järvellä. Näyttelijä Bruce Willisinkin kanssa naimisissa olleen Demi Mooren kerrottiin raivostuneen, kun naapuritelttailija napsi tähden seurueesta salakuvia.