Heidi paljastaa kaiken – luvassa skandaaleja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt. Viime kuukaudet Heidi onkin viettänyt hiljaiseloa.

Nyt 25-vuotiaan uhkean kaunottaren kerrottiin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia taannoisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan.

– Heidi kertoo kirjassaan muun muuassa The Hills -sarjan potkuistaan. Hän haluaa, että ihmiset saavat lukea koko tarinan, lähde paljasti Contact Music -sivuston mukaan.

Heidi yllätti taannoin tekemällä kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo muuttuikin huomattavasti ja realityjulkkis sai esitellä muokattuja kurvejaan viihdelehdissä. Vuonna 2009 Heidi poseerasi Playboy-lehdelle.

Taannoin Heidi ja hänen aviomiehensä Spencer Pratt joutuivat luopumaan henkivartijoistaan rahapulansa takia. Heidi joutuukin jatkossa pitämään itse huolen turvallisuudestaan, joten hän suuntasi itsepuolustuskurssille voidakseen kohdata mahdollisen ahdistelijan itse. Aviopari tienasi The Hills -realitysarjasta kahtena tuotantokautena yli kolme miljoonaa dollaria.