Huh, mitä kaikkea eläinten sisältä löytyykään – katso röntgenkuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen eläinlääkärit järjestivät äskettäin koko maassa hulvattoman kilpailun. He nimittäin etsivät hauskimpia ja oudoimpia röngtenkuvia eläimistä. Lemmikkien vatsoista löytyi nimittäin erikoisia asioita. Kilpailua on järjestetty jo muutaman vuoden ajan.

Tämän vuoden röntgenkuvista löytyi jos minkälaisia yllätyksiä. Esimerkiksi erään kissan röngtenkuva paljasti, että karvaturri oli nielaissut kokonaisen kitaran kielen. Penelope-ankan röngtenkuvassa taas törrötti ilkeännäköinen naula. Eräs buldoggi taas oli pistänyt poskeensa omistajansa tekohampaat. Katso kuvat tästä.

– Olimme todella yllättyneitä, mitä kaikkea röngtenkuvista paljastui tänä vuonna. Jotkut olivat superhauskoja, kun taas joitakin oli jopa vaikea katsoa, Veterinary Practice -lehden edustaja Elisa Jordan kertoi Daily Mail -lehdelle.

Voittajaksi kilpailussa kruunattiin eräs koira, joka oli nielaissut sisäänsä yhdeksän biljardi-palloa. Lemmikki oli viety Bayshore Animal -sairaalaan tutkittavaksi, koska se ei pystynyt enää kävelemään. Yllättävä röngtenkuva saikin eläinlääkärit haukkomaan henkeään.