Rosie Huntington-Whiteleyn kaula-aukko huomattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt 24-vuotias kaunotar kuvattiin ihoa nuolevassa iltapuvussa Burberry-hajuveden markkinointi-tilaisuudessa. Rosie on nimittäin uuden tuoksun mallikasvo. Seksikäs tähti oli pukeutunut kiiltävään cocktail-mekkoon, joka myötäili imartelevasti Rosien upeaa vartaloa. Etenkin avonainen kaula-aukko sai jakamattoman huomion.

Englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.