BB-Sebastian: ”Isoveli yritti naittaa minua Siv Anitalle”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa asustava BB-Sebastian on yhä neitsyt, vaikka asukkaat ovatkin yrittäneet auttaa miestä pääsemään poikuudestaan eroon. Viime viikolla talossa asustanut norjalainen BB-Siv Anita sai miehen sydämen sykkimään.

Eilen Siv Anita poistui talosta ja Sebastian vuodatti kyyneleitä hänen lähdettyään. Illalla taloon palannut Janica sai kuulla Sebastianin hehkutusta norjalaisesta vieraasta, ja mies oli selvästi ihastunut. Sebastian lisäksi epäili, että Isoveli oli järjestänyt Sivin Suomeen ihan häntä varten.

– Tiäkkö mikä oli järkätty. Se että Siv Anita tuli tänne Suomeen. Se oli niin suunniteltu. Sit meillä oli sellaiset häät, joissa me niinku mentiin naimisiin, Sebastian kertoi innoissaan.

– Sit ne kysyi multa suorassa lähetyksessäkin, että oonko vielä ihastunut Siv Anitaan. Sit Siv Anitakin huomasi, että siinä samassa lauseessa tuli sen nimi ja mun nimi. Se kysyi, että mikä se oli ja mä käänsin sen sille. Jännää, että meistä yritettiin tehdä sellaista juttua. Mun mielestä ei mitään ollut… Yhdessä kohtaa se painoi mua tästä ja se sanoi, että I am pushing your limits, Sebastian kertasi viikon tapahtumia.