StaraTV: Chisu

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen poptähti Chisu on jälleen syksyllä ollut kovasti esillä uuden Kun valaistun -albuminsa merkeissä. Radiohittejäkin sisältävä albumi nousi äskettäin suoraan listaykköseksi. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi suosikkilaulajan haastattelun merkeissä.

Kolmatta viikkoa listaykkösenä olevalla Chisulla oli tunnelmat odotetusti korkealla.

– Ei voi olla muuta kuin tosi hyvällä mielellä. Ihanaa, Chisu kertoi haastattelun aluksi.

Chisun kolme albumia ovat myyneet yhteensä yli 100.000 kappaletta. Hän on voittanut yhteensä viisi Emma –palkintoa ja tänä vuonna hänelle myönnettiin myös Teosto–palkinto. Chisun edellinen albumi Vapaa ja yksin meni listakärkeen vasta 47. listaviikollaan. Albumislistalla se viihtyi yhteensä 70 viikkoa.