James McAvoy pieraisi autossa Angelina Jolien vieressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sovitus -elokuvan myötä kansainväliseksi tähdeksi noussut näyttelijä James McAvoy ei leveile rahoillaan siviilielämässään. Hän nousi pari vuotta sitten otsikoihin, koska asui vaimonsa kanssa pienessä kaksiossa Lontoossa ja ajoi reilun tuhannen euron arvoisella Nissan Micralla.

Nyt James McAvoy on noussut otsikoihin välikohtauksella, joka tapahtui samaisen Sovitus-elokuvan kuvauksissa. Vasta nyt on tullut nimittäin julkisuuteen, että McAvoy tuli vahingossa pieraisseeksi Angelina Jolien edessä. Näyttelijä kertoi, että syynä olivat hänen runsaasti nauttimansa proteiinijuomat.

– Söin liikaa lihaa ja join liikaa proteiinijuomia. Tuottajat pitivät meitä autossa kolmen päivän ajan. Se on ihan ok, mutta lopulta proteiinijuoman pitää tulla ulos ja minulla se tuli kaasuna. Angelina Jolie sattui olemaan kanssani samassa autossa. Jouduin toteamaan hänelle ”Anteeksi, että proteiinijuomani päätti tulla ulos. Miten Brad ja lapset voivat?”, James McAvoy kertoi Graham Nortonin haastattelussa.