Hurja nettihuhu järkyttää: ”Naisten päiväuni on kuollut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla supersuosion saanut teinisarja Bevely Hills 90210 nosti tähdeksi useita uusia nimiä. Yksi heistä oli Luke Perry, josta tuli kertaheitolla miljoonien naisten päiväuni. Nyt hänen on väitetty menehtyneen onnettomuudessa.

Dylan McKayn roolissa aikoinaan nähdyn komistuksen väitettiin kuolleen Sveitsissä tapahtuneessa putoamisonnettomuudessa näyttelijän ollessa laskettelemassa ystäviensä kanssa. Todellisuudessa hän on kuitenkin täysissä voimissaan ja voi hyvin. Tähden tiedottaja julkaisi asiasta tiedotteen, jossa perättömät väitteet kuolemasta kumottiin.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime vuosina joutuneet Perryn lisäksi muiden muassa Will Smith, Jackie Chan, Jim Carrey, Tom Cruise, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”