Madonna auttoi sittenkin koditonta veljeään – mutta tuloksetta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Madonna on pysynyt jo useamman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Äskettäin ökyrikkaan tähden veli Anthony Ciccone kertoi viihdelehdissä olevansa koditon ja asuvansa siltojen alla. Veli kertoi myös kaikkien yllätykseksi, ettei Madonna ole auttanut ahdingossa elävää sisarustaan.

Nyt rutiköyhän Anthonyn väitteet asetettiin kyseenalaisiksi. Madonnan nimittäin kerrotaan yrittäneen auttaa veljeään vuonna 2006. Poppari tarjosi veljelleen ilmaisen vieroitushoidon, jotta Ciccone saisi selvitettyä ongelmansa. Hoito ei kuitenkaan tehonnut alkoholisoituneeseen veljeen, joka ratkesi ryyppämään vieroituksen jälkeen.

– Perheeni pitää minua mitättömänä. Jos kuolisin nyt, he huomaisivat sen vasta puolen vuoden päästä. Siskoni on multimiljonääri ja hän ei pidä minuun edes yhteyttä, Ciccone avautui Daily Mail -lehden mukaan.

Madonnan kerrottiin taannoin katkaisseen välinsä toiseen veljeensä Christopher Cicconeen, koska tämä julkaisi paljastuskirjan laulajan elämästä vuonna 2008. Veli yritti kirjassaan muun muuassa sabotoida kuuluisan siskonsa mainetta ja paljasti kirjassa Madonnan suhdesotkujen yksityiskohtia.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single ja albumi myynnillään. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Vuonna 2008 Madonna erosi ohjaajamiehestään Guy Ritchiestä. Hän kertoi muun muuassa silloisen miehensä vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.