Metallica-keikan kaaos tallentui fanien kameroille – katso videot

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Festivaaleilla ympäri maailmaa nähtiin viime kesänä ikäviä välikohtauksia, kun luonnonvoimat näyttivät mihin pystyvät. Useita ihmishenkiä menetettiin myrskyjen iskettyä festarialueille. Nyt eräässä konserttitapahtumassa on kuitenkin nähty fanien aiheuttama kaaos.

Taannoin Formula 1 -osakilpailujen yhteyteen ryhdyttiin järjestämään myös supertähtien konsertteja, ja tänä viikonloppuna osakilpailun yhteydessä oli määrä nähdä lavalla supersuosittu rockyhtye Metallica. Toisin kuitenkin kävi, kun konsertti jouduttiin yllättäen perumaan turvallisuussyistä.

Fanit eivät olleet luonnollisestikaan innoissaan ikävästä käänteestä, ja lopulta konserttialueella syntyi mellakoita. Paikalle oli ehtinyt saapua arviolta 25.000 fania, joista pieni osa ryhtyi riehumaan. Tapahtumat tallentuivat myös videolle.