Robert Pattinson: ”Olemme tavallaan naimisissa”’

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Elokuvassa tullaan näkemään odotettuja kohtauksia, kuten vampyyritytön synnytys, romanttinen hääseremonia sekä päätähtien Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin seksikohtaus.

Nyt vampyyri Edward Cullenia hittielokuvissa näyttelevä Robert Pattinson kertoi olevansa ”tavallaan” naimisissa tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa. Elokuvan tulevassa hääkohtauksessa päätähdet avioituvat intiimissä seremoniassa vieraiden ja pastorin läsnäollessa. Pattinson kertoi tuottajien valinneen elokuvan hääkohtaukseen oikean pastorin, joten näyttelijä uskookin olevansa nyt naimisissa Stewartin kanssa.

– Hääkohtaus oli hauska, sillä siihen valittiin oikea pastori. Olemme siis tavallaan naimisissa, koska pastori teki kaikki samat asiat kuin normaalissakin seremoniassa, Pattinson kertoi Telegraph-lehden mukaan.

Uusin Twilight-elokuva sai aluksi liian rohkean seksikohtauksen takia K17-merkinnän. Elokuva joutuikin takaisin leikkauspöydälle, jotta perheen pienimmätkin voisivat katsoa sen. Pattinson kertoi äskettäin treenanneensa vartalonsa huippukuntoon seksikohtausta varten.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Tulevassa elokuvassa näyttelijöiden roolihahmoista paljastuu uusia piirteitä. Myös uusia roolihahmoja nähdään elokuvassa kuten vampyyrilapsi Renesmee. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.