Alastomat ihmiset eivät ole aiemmin näyttäneet näin hyvältä – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on tehty jo vuosien ajan tempauksia, joissa valokuvaajat ovat ikuistaneet suuria ihmisjoukkoja yhdellä kertaa esimerkiksi makaamassa maassa. Yhteistä näille kuville on ollut se, että ihmiset ovat olleet alastomia. Kuvia on ikuistettu jo lähes kaikissa suurkaupungeissa.

Nyt hieman vastaavaa, joskin vieläkin näyttävämpää, taidetta alastomista ihmisistä tekee taiteilija Ancelo Musco. Hänestä tuli taannoin kohutuin puheenaihe Los Angelesissa järjestetyissä Pulse LA -taidetapahtumassa.

Musco ei esitä alastonta vartaloa sellaisenaan, vaan käyttää sitä eräänlaisena siveltimenään. Lopputuloksena on näyttäviä kuvioita, joita ei aivan heti yhdistäisi alastomaan ihmisvartaloon. Suurikokoisten teosten tekemiseen on kulunut kuukausikaupalla pitkiä työpäiviä.