Hiphopin supertähti breikkaa harvinaisella arkistovideolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Ice-T lukeutuu alan menestyksekkäimpiin artisteihin. Uransa ensimmäisten joukossa jo vuonna 1987 aloittanut supertähti on tehnyt myös näyttelijäuraa niin televisiossa kuin elokuvissakin sekä harrastanut breakdancea.

Nyt Ice-T nähdään vuonna 1983 kuvatulla harvinaisella arkistovideolla kertomassa hiphopista ja sen oheisilmiöistä. Samalla nähdään myös artistin itsensä breakdance-näytös.

53-vuotias amerikkalainen hiphop-tähti Ice-T, oikealta nimeltään Tracy Marrow, tunnetaan erityisesti huippumenestyneenä artistina, mutta hän on tehnyt uraa myös näyttelijänä lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Lisäksi hän toimii levy-yhtiön johtajana ja tuottajana. Nykyisin Ice-T on vetäytynyt julkisuudesta, jossa hänen vaimonsa Nicole ”Coco” Austin viihtyy vuorostaan erityisen hyvin varsinkin nakukuvillaan.