Big Brotherilta harvinainen tunteenpurkaus: ”Hävetkää!”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaat aloittivat eilen uuden viikkotehtävänsä, jonka nimi on Käytöskukka. Asukkaiden tulee käyttäytyä koko tehtävän ajan mallikelpoisesti ja sivistyneesti. He eivät myöskään saa kiroilla tehtävän aikana.

Ehdoton kiroilukielto rikottiin eilen jo alle tunnin kuluttua viikkotehtävän alkamisesta. BB-Suvi alkoi nimittäin huomaamattaan kiroilemaan, ja perässä tulivat pian myös BB-Annika ja BB-Tanja. Tänään Isoveli joutui nuhtelemaan huonosti käyttäytyviä asukkailta.

– Olette käyttäytyneet töykeästi toisianne kohtaan, syljeskelleet tupakkapaikalla, huudelleet epäkohteliaasti huoneesta toisiin, rikkoneet kaikkia ruokailutapoja, kiroilleet ja asuntonne on sotkuinen ja saastainen. Hävetkää, Isoveli kertoi Suvin lukemassa tiedotteessa.

– Eiköhän aleta siivoomaan, BB-Suvi ehdotti.

Isoveli toimitti asukkaille katseltavaksi hyvän ja pahan käytöksen kukkia. Olohuoneen pöydälle nimittäin asetettiin maljakko, jossa oli neljä mustaa ruusua. Niiden tehtävänä on muistuttaa asukkaille, kuinka epäsiveellisesti he käyttäytyvät.