Justin Bieber saapuu viimein Eurooppaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber julkaisi tänään odotetusti uutta musiikkia, sillä tähden joulualbumi Under the Mistletoe tuli kauppoihin. Poppari duetoi levyllä useiden supertähtien kuten Usherin, Mariah Careyn, The Band Perryn ja Boyz II Menin kanssa.

Nyt 17-vuotiaan maailman suosituimman teinitähden uutisoitiin saapuvan viimein Eurooppaan. Bieber nimittäin esiintyy 6. marraskuuta MTV European Music Awards -tapahtumassa Irlannin Belfastissa. Palkintogaalassa esiintyvät myös muun muuassa Lady Gaga, David Guetta, Coldplay, Jessie J ja LMFAO.

– On todella jännittävää olla osana MTV-gaalaa. Odotan innolla Belfastiin pääsyä, Bieber kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Myös ranskalainen DJ David Guetta kertoi olevansa innoissaan tulevasta keikastaan gaalassa.

– Esiintyminen EMA-gaalassa on iso juttu artistille. Olen innoissani ja erittäin otettu pestistäni. Keikka tulee olemaan järisyttävä, Guetta paljasti sivustolle.

Järistyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber suunnittelee parhaillaan näyttelijänuraansa. Tähti on esiintynyt Never Say Never-elokuvassa, joka kertoo kanadalaisnuorukaisen matkasta teinisensaatioksi. Hän kertoi äskettäin haastattelussa lyöttäytyneensä yhteen näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa. Poppari kertoi suunnittelevansa koripalloon liittyvää elokuvaa, jossa hän näyttelee Wahlbergin sukulaispoikaa.