Kiss-rokkari paljasti: ”Gene Simmonsilla satoja naisia vuodessa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kiss-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa viime kuussa. Pariskunta oli seurustellut 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Rokkari on aiemmin vannonut, ettei hän aio mennä koskaan naimisiin.

Nyt tunnetun heavy-yhtyeen entinen jäsen Ace Frehley on paljastanut salaisuuksia Kiss-bänditovereistaan No Regrets: A Rock’n’Roll Memoir -omaelämäkerrassaan. Hän kertoi muun muuassa, että 62-vuotias Gene Simmons on seksiaddikti. Frehley kirjoitti kirjassaan yhtyeen keulahahmon harrastaneen satojen naisten kanssa seksiä.

– Uskon, että Gene on seksiaddikti, niin kuin minä olen alkoholisti. Aluksi naisia oli vain yksi tai kaksi vuodessa, mutta yhtäkkiä luvut muuttuivat satoihin, Frehley kirjoitti Contact Music -sivuston mukaan.

Ace Frehley esiintyi yhtyeen kanssa 14 vuoden ajan. Hän kertoi Simmonsin seksiriippuvuudella olleen negatiivinen vaikutus bändiin. Kitaristina ja laulajana Kiss-yhtyeessä toiminut Frehley kertoi myös, että Simmons harrasti seksiä ”lähes kaiken kanssa, mikä liikkui”.

Kiss-basisti Gene Simmons ja entinen Playboy-malli Shannon Tweed kihlautuivat lomamatkallaan Belizessä. Romanttinen kosinta kuvattiin heidän realitysarjansa The Gene Simmons Family Jewelsin kuudennelle tuotantokaudelle. Simmons polvistui tyttöystävänsä eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 53-vuotias Tweed purskahti onnellisena itkuun.