Kosinta meni pahasti pieleen – taju kankaalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naisille kosinta ja häät ovat asioita, josta haaveillaan usein pikkutytöstä saakka. Siten niiden toteuttaminen oikein on äärimmäisen tärkeää, vaikka kosinnasta vastaakin perinteisesti mies. Nyt eräs neitokainen on reagoinut poikaystävänsä kosintaan yllättävällä tavalla.

Verkossa julkaistussa videokoosteessa nähdään, kuinka Brittany Hillardsin poikaystävä oli järjestänyt tyttöystävälleen yllätysjuhlat syntymäpäivien kunniaksi. Täysin tietämättömänä tulevista tapahtumista tyttöystävä nautti vieraiden huomiosta rakkaansa pitäessä juhlapuhetta.

Yhtäkkiä juhlapuhe sai yllättävän käänteen, kun mies polvistui Brittanyn eteen ja pyysi tätä vaimokseen. Tyttöystävän reaktio säikäytti erityisesti poikaystävän, sillä järkyttynyt nainen pyörtyi ja kaatui tajuntansa menettäneenä lattialle. Videolla nähdään kuitenkin onnellinen loppu, sillä nainen virkosi 15 minuutin kuluttua ja vastasi kosintaan myöntävästi kosintaan.