Näin fiksuja poliiseja Kanadassa on – teurastusvideo verkkoon

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime aikoina uutisoitu näyttävästi lukemattomista poliisien törkeistä ylilyönneistä, joissa kohteena ovat yleensä olleet sivulliset ihmiset. Kerroimme muutama päivä sitten, kuinka Suomessakin osataan, kun Äänekosken poliisit ampuivat lemmikkikissaa päähän ja heittivät ruumiin metsään.

Nyt tuorein poliisien järkyttävä ylilyönti tulee vuorostaan Quepecistä, Kanadasta. Siellä poliisit yrittävät ottaa kiinni hieman väärille poluille eksyneen vasikan, mutta toimenpiteet poikkeavat hieman totutusta. Poliisit päättävät nimittäin käyttää viatonta luontokappaletta julmaan ampumaharjoitukseensa.

Ensin poliisit säikyttävät vasikan liikkellee ja sen jälkeen he tyhjentävät siihen useampiakin lippaita luoteja. Ilmeisesti kanadalaiset poliisit eivät ole vielä kuulleet tainnutusaseista. Myöskään pistoolin käyttäminen lopettamiseen oli lähinnä kidutusta näiden kanadalaispoliisien surkeilla ampumataidoilla. Eläimen tappamista ei voida myöskään perustella uhkalla liikenteelle, sillä tieosuus ei näytä kovin vilkkaalta.