BB-Netta haluaa viihdemaailman tähdeksi: ”Televisiotyö olis se juttu”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon uusin asukas BB-Netta on vieraillut talossa jo kerran aiemminkin tämän tuotantokauden aikana. Hän nimittäin oli yksi BB-Benin naishaaremin taannoisista kilpailijoista. Tumma neitokainen päätyi lyhyellä vierailullaan muhinoimaan peiton alla Benin kanssa.

Nyt talon varsinaiseksi asukkaaksi taloon tullut neitokainen on keskittynyt tutustumaan muihin asukkaisiin. Äskettäin hän paljasti olleensa jo pitkään selibaatissa. Tänään 25-vuotias nainen kertoi muille haaveistaan työelämässä.

– Mikä sua kiinnostaa? BB-Sebastian kysyi.

– Noh, viihdemaailma. Oon ollut töissä ohjelmatoimistossa ja se oli niin siistiä. Oon myös tehnyt juontokeikkoja, Netta kertoi.

Tanssinopettajana työskentelevä Netta paljastikin pian haaveilevansa urasta televisiossa.

– Tanssitunneillakin olen siinä huomion keskipisteenä ja aina äänessä. Kyllä se televisiotyö olis se juttu, Netta kertoi.

Nyt odotellaankin tuleeko Netasta chat-juontaja lukuisten muiden aikaisempien BB-asukkien tavoin. Suomen tunnetuin Big Brother -asukas on nykyisin Sauli Koskinen, joka kruunattiin ohjelman voittajaksi vuonna 2007. Nykyään hän seurustelee poptähti Adam Lambertin kanssa ja poseeraa maailmantähtien kanssa punaisella matolla.