BB-Sebastian palasi ja paljasti lääkärikäynnin syyn: ”Saa nähdä mitä tästä seuraa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla kaudella kärsitty jälleen jonkin verran terveydellisistä ongelmista, ja parikin asukasta on joutunut käydä talon ulkopuolella tutkimuksissa. Tänään BB-Sebastian joutui poistumaan kätensä kipujen takia.

Parin tunnin kuluttua Sebastian palasi takaisin taloon, ja muut asukkaat kyselivät häneltä innokkaasti ulkomaailman tapahtumista. Sebastian ei saisi kertoa tapahtumista, mutta nyt hän meni paljastamaan jonkin verran salaisuuksiaan.

– Mä oon käynyt lääkärissä ranteeni takia ja sitten myös korvieni takia, Sebastian paljasti.

– Onko sulla kenties jotain korvien välissä? Mikael kiusoitteli.

– Mä luulen, että sulla on suurempi ongelma korvien välissä kuin korvissa, BB-Stefan totesi.

– Miksi korvat tutkittiin? Annika kysyi.

– Mä en ole kuullut täällä oikein kunnolla. Mulla on herkät korvat. Toivottavasti kädet eivät vaadi toimenpiteitä. Näillä mennään, Sebastian vastasi kyselyihin.

– Oliko hienoa nähdä muita ihmisiä? BB-Suvi tenttasi edelleen.

Sebastian pysyi kuitenkin vain käteensä liittyvissä asioissa.

– Koko ajan on kipuja. Saa nähdä mitä tästä seuraa. Mä en ole saanut tähän liittyen mitään lisäohjeita, joten todennäköisesti mä tuun jatkamaan teidän kanssanne viikkotehtävää, Sebastian kertoi ja paljasti samalla mistä vaiva on saanut alkunsa.

– Mun pitäis yrittää liikuttaa tätä kättä vaikka tunnen kipua. Tää vamma on tullut lumilautailussa ja siinä menee vuosi ennen kun se parantuu. Se tuli viime talvena Ylläksellä, kun opetin mun kaveria lautailemaan.