BB-Sebastian vammansa takia ulos talosta – asukkaat ihmeissään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta on joutunut jälleen yksi asukas ulos talosta lääkärintarkastuksen takia. Taannoin BB-Stefan kävi sairaalassa kipeytyneen jalkansa takia, ja nyt vuorossa on BB-Sebastian. Ohjelman verkkosivut vahvistavat, että oululaismies passitettiin tänään lääkärintarkastukseen.

Syynä on ranteen kipeytyminen, jota Sebastian on viime päivinä valitellut. Sebastian on nyt jo poistunut BB-talosta, mutta hänen odotetaan palaavan sinne heti tutkimusten jälkeen vielä tämän päivän aikana. Ohjelman sääntöjen mukaan asukas saa olla talon ulkopuolella sairauden vuoksi korkeintaan vuorokauden. Sen jälkeen hän ei enää voisi palata taloon.

Muut asukkaat eivät tiedä syytä Sebastianin yllättävään katoamiseen, mutta osa heistä arveli aivan oikein, että syynä oli kipeytynyt käsi. Rannevamma on vaivannut Sebastiania jo aiemminkin, mutta nyt esimerkiksi kiipeilytehtävä sai kivut palaamaan uudelleen.