BB-Sebastianin tunteissa yllätyskäänne: ”Mä tykkään susta”

Big Brother · Neea Jokinen

Rukoushetkistään tunnettu Big Brother -talon asukas BB-Sebastian on viime aikoina osoittanut ärtymyksen merkkejä Mikaeliin. Uskovainen nuorukainen onkin avautunut asiasta Isovelille ja muille asukkaille Mikaelin lapsellisesta ja töykeästä käytöksestä.

Eilen Sebastian näytti kuitenkin yllättäen leppyneen Mikaelille, sillä hän kertoi muiden asukkaiden kuullen pitävän yllättäen entisestä inhokistaan. BB-Mikael näytti itsekin yllättyvän Sebastianin kommentista ja halusikin heti tietää mikä hänen käyttäytymisessään on ärsyttänyt Sebastiania.

– Mikael, mä oon alkanut tykkäämään susta, Sebastian sanoi.

– Etkö oo tykännyt vai? Mikael ihmetteli.

– Aluksi mä tykkäsin susta ja sit en ollenkaan. Viime päivinä oon kuitenkin taas alkanut pitämään susta, Sebastian kertoi.

– Oonko ollut töykeä sulle? Tai ronski? Muista, et en oo tarkoittanut sitä pahalla, Mikael sanoi.

– Pääasia on nyt se, et tykkään susta, Sebastian lopetti tyytyväisenä.