Panda virtsasi lajitoverinsa kasvoille

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläinystäviemme temmellyksistä julkaistaan lähes päivittäin verkkoon videoita. Aika ajoin saadaan myös ikuistettua eläinten tekemiä hauskoja kepposia. Nyt eräs panda päätti antaa kaverilleen ikimuistoisen aamuherätyksen.

Videolla nähdään, kuinka eräs panda tepasteli rauhallisesti tarhauksessaan. Suloinen karvaturri istahti kävelylenkin päätteeksi puun päälle ja alkoi virtsaamaan puun alla nukkuneen pandatoverinsa kasvoihin. Heti perään tuli vielä kiinteääkin materiaalia.

Unistaan nauttinut panda heräsi kaverinsa pissasuihkuun ja ihmetteli tilannetta tokkuraisena. Pahantekijä poistui paikalta tarpeet tehtyään ja jätti kaverinsa tuijottamaan tyhjyyteen. Kepposen uhri ei janonut kostoa, vaan päätti jatkaa uniaan virtsakohtauksen jälkeen.