Koiranpentu ja ankanpoikanen ystävystyivät

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat videot ja kuvat ovat todistaneet, että eläimet voivat ystävystyä omasta lajistaan täysin poikkeavien yksilöiden kanssa. Esimerkiksi taannoin Avara luonto -televisio-ohjelmassa näytettiin, kuinka simpansseja syövä leopardi-emo otti suojiinsa hylätyn simpanssinpoikasen.

Nyt erään yllättävän eläinvaljakon ystävyys on jälleen saatu ikuistettua videolle. Pieni ankanpoikanen ja suloinen koiranpentu viihtyvät nimittäin hyvin yhdessä. Nettivideolla nähdään, kuinka siipiveikko osoittaa kiintymystään karvaturria kohtaan juoksemalla tämän perässä.

Lopulta karkuun juossut pörröinen pentu päätyy lepäämään kadun varrelle. Suloinen tapahtumasarja päättyykin siihen, että ankanpoikanen kietoutuu koiran lämpimään kylkeen nukkumaan. Väsynyt pentu antaakin nokkalinnun makoilla rauhassa tämän kyljessä.