Suomalainen wrestling-tähti niittää menestystä – katso kuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen wrestling-tähti Michael ”StarBuck” Majalahti niittää parhaillaan kansainvälistä menestystä. Showpainija on nyt voittanut SMASH Japanin wrestling-mestaruuden Tokion Korakuen Hallissa järjestetyssä kilpailussa. Hän voitti ottelussa entisen WWE-mestarin Yoshihiro Tajirin.

SMASH on noussut nopeasti suosituimpien japanilaisten wrestling-yhtiöiden joukkoon. Menestyksestä kiitetään suomalaista, joka on otellut yhtiön väreissä puolentoista vuoden ajan. Michael ”StarBuck” Majalahti esiintyi ensimmäisen kerran Japanissa heinäkuussa 2010 ja sai nopeasti suuren suosion.

Japanin menestyksen myötä Michael ”StarBuck” Majalahti on nousemassa maailman wrestling-tähtien kärkikaartiin. Nousevan auringon maassa hänet on huomioitu laajasti myös paikallisessa lehdistössä ja televisiossa. Katso kuvat tästä. Kanadassa uransa aloittanut suomalainen on ollut mukana showpainissa jo 17 vuoden ajan. StarBuck ottelee seuraavan kerran Suomessa 4. marraskuuta Hämeenlinnan Sirkuksessa. Silloin vastassa on Vladimir ”Punakone” Petrov.

Kuva: Jarmo Katila